Beställ färdigsydd markisväv från Sattler

Vi har delat upp Sattlers markisvävar i nedan kategorier.

Lumera: Denna speciella markisväv, vävd av CBA, en fiber som nyligen utvecklats av Sattler, karaktäriseras av stark färgåtergivning. Den intensiva lystern håller extra länge. Färgens intensitet ökar p.g.a. vävens jämna och kompakta yta. En yta som också minskar smutsens möjligheter att fästa. De smutsavvisande effekten ökas också av Sattlers unika TEXgard-Easy-Clean behandling. Studier visar att upp till 50% mindre smuts fastnar på lumera väv jämfört med vanlig markisväv. Duken har dessutom en bättre vattenavvisande förmåga.

Design Urban: Väven är baserad på dämpade färger som harmoniserar perfekt med olika fasadtyper. Det speciella med den nya designen är att de traditionella enfärgade tygerna har ersatts av ”microstripes“ med en unik textur.

Mönstrat & Enfärgad

För att beställa behöver du mäta den befintliga markisduken.

Bredd: Här anger du vävens exakta bredd i centimeter (cm). Vi rekommenderar att du mäter bredden på två ställen. En gammal väv töjer sig gärna.

Höjd: När du mäter vävens höjd räknar du inte med kappan. Den väljer du i ett eget val längre ner på sidan. Observera att det inte är armen som skall mätas när ni beställer vävbyten utan vävens höjd (Från valsrör till frontprofil och lägg till 15-25 cm om ni vill ha väv runt valsröret):

Markisvävarna levereras med 5,5 mm tenlist. Tenlist är en plaststav som förs in i fållarna upptill och nertill på väven samt upptill på kappan. När du beställer väven finns den i fållarna vid leverans. Har din befintliga markisväv en annan dimension får du använda den gamla och föra in det i fållarna på den nya väven.

Behöver du vävprov? 

Det kan vara svårt att se olika vävkulörer på datorn. Vi skickar hem 5 vävprover utan kostnad till er. Gå till menyn vävprover.