Beställ färdigsydda markisvävar från Sandatex till lägst pris.

Vår syateljé syr med pression och kvalité. Vi levererar er väv inom 10 arbetsdagar och alltid fri frakt.

Sortimentet är formgivet av Sandatex egna designavdelning. Färger och mönster utgår från ett skandinaviskt perspektiv, allt för att passa både trender och traditioner i vår del av världen. Alla markisvävar är tillverkade av spinnfärgad akryl enligt högsta kvalitetsstandard i Italien. Vävarna håller högsta färgäkthet samt är smuts- och vattenavvisande och är OEKO-TEX® 100-klassificerade.

Behöver du vävprov? I så fall kan du göra det här.

Vi har delat upp Sandatex vävar i följande kategorier för att du lättare skall finna rätt markisväv.

Enfärgade

Blockrandiga

Mönstrade

För att beställa behöver du mäta din befintliga markisväv

Bredd: Här anger du markisvävens exakta bredd i centimeter (cm). Mät bredden på två ställen. En gammal markisväv töjer sig gärna.
Höjd: När du mäter vävens höjd räknar du inte med kappan. Den väljer du i ett separat val längre ner på sidan. Observera att det inte är armen som skall mätas när ni beställer markisväv utan vävens höjd (utan väven från valsrör till frontprofil).
Markisvävarna levereras med 5,5 mm tenlist. Skulle din befintliga ternlist vara en annan storlek, använd din befintliga. Tenlist är en plaststav som förs in i fållarna upptill och nertill på väven samt upptill på kappan.

Behöver du vävprov?
Det kan vara svårt att se olika vävkulörer på datorn. Sandatex skickar hem 5 vävprover till dig utan kostnad Gå till menyn vävprover för mer information-